ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας: 210-3838151

 

 

 

Προστασία Ακοής
για Επαγγελματίες

Εργάζεστε  σε θορυβώδες περιβάλλον;

Είστε αγρότης, εργάζεστε σε βιομηχανία, μηχανουργείο, οικοδομή ή γενικά σε περιβάλλον με μεγάλο θόρυβο; Γνωρίζετε πως η  καθημερινή έκθεση σε θόρυβο πάνω από το επιτρεπτό όριο, μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, βούισμα στα αυτιά (εμβοές) και προσωρινή απώλεια ακοής που μακροπρόθεσμα μπορεί να γίνει μόνιμη;

Η έκθεση σε ένταση 100 dB -ο ήχος ενός κομπρεσέρ ή ενός τρακτέρ χωρίς καμπίνα- πάνω από 15 λεπτά τη μέρα, είναι αποδεδειγμένο ότι μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα την ακοή σας. Όσο ισχυρότερος είναι ο ήχος, τόσο μεγαλύτερη και η πιθανότατα βλάβης, γι’ αυτό και άνθρωποι που εργάζονται καθημερινά σε θορυβώδες περιβάλλον έχουν έως και 60% πιθανότητες να χάσουν την ακοή τους μετά τα 50 τους χρόνια.

Slide background

H ανάγκη για προστασία
της ακοής σας είναι απαραίτητη!

Δυστυχώς η βλάβη που μπορεί να υποστεί η ακοή σας κατά τη διάρκεια της εργασίας σας είναι ανεπανόρθωτη! Για αυτό η αποτελεσματική προστασία από τους δυνατούς ήχους της εργασίας σας είναι σημαντική.

Και επιτυγχάνεται μόνο, με ειδικές ωτοασπίδες για εργασιακό περιβάλλον κατασκευασμένες στα μέτρα των αυτιών σας

Έτοιμες για χρήση ή στα μέτρα σας κατά παραγγελία, ψηφιακές ή μη, μειώνουν την ένταση του θορύβου της εργασίας σας σε επιτρεπτά όρια έντασης, αλλά και ταυτόχρονα σας επιτρέπουν και την επικοινωνία με τους συνεργάτες και το περιβάλλον σας, ενώ μπορούν ακόμα και να απομονώνουν αυτόματα τον πολύ δυνατό ήχο (ψηφιακές)! Προσφέρουν υψηλότερη ηχητική απομόνωση, 30 - 41 decibel, σε αντίθεση με τις αφρώδης ωτοασπίδες που δεν ξεπερνούν τα 19 decibel. 

otomedlogowhite

Αθήνα (Κεντρικό)
Διεύθυνση: Κάνιγγος 19 - Αθήνα 106 77
E-mail: info@otomed.gr
Τηλ.: 210 3838151 

Άγιος Στέφανος
Διεύθυνση: Χελμού 34
(Έναντι ιατρείων ΙΚΑ Αγίου Στεφάνου) 145 65
E-mail: mpoundou@otomed.gr
Τηλ.: 210 8143172


FOLLOW US
fb icon fb icon   ytb

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜH
12 ΜΗΝΕΣ

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας!

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

footer

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies