ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας: 210-3838151

55

 

 

 

Προστασία Ακοής
για Επαγγελματίες

Εργάζεστε  σε θορυβώδες περιβάλλον;

Σε εξορύξεις, κατασκευές, με βαριά μηχανήματα  ή ως αγρότης; Γνωρίζετε πως η  καθημερινή έκθεση σε θόρυβο πάνω από το επιτρεπτό όριο, μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, βούισμα στα αυτιά (εμβοές) και προσωρινή απώλεια ακοής που μακροπρόθεσμα μπορεί να γίνει μόνιμη;

Η έκθεση σε ένταση 100 dB -ο ήχος ενός κομπρεσέρ ή ενός τρακτέρ χωρίς καμπίνα- πάνω από 15 λεπτά τη μέρα, είναι αποδεδειγμένο ότι μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα την ακοή σας. Όσο ισχυρότερος είναι ο ήχος, τόσο μεγαλύτερη και η πιθανότατα βλάβης, γι’ αυτό και άνθρωποι που εργάζονται καθημερινά σε θορυβώδες περιβάλλον έχουν έως και 60% πιθανότητες να χάσουν την ακοή τους μετά τα 50 τους χρόνια.

Slide background

H ανάγκη για προστασία
της ακοής σας είναι απαραίτητη!

Δυστυχώς η βλάβη που μπορεί να υποστεί η ακοή σας κατά τη διάρκεια της εργασίας σας είναι ανεπανόρθωτη! Για αυτό η αποτελεσματική προστασία από τους δυνατούς ήχους της εργασίας σας είναι σημαντική.

Και επιτυγχάνεται μόνο, με τις σωστές ωτοασπίδες (Elacin, CENS Mino Ιndustrial, Soundz)

Έτοιμες για χρήση ή στα μέτρα σας κατά παραγγελία, ψηφιακές ή μη, μειώνουν την ένταση του θορύβου της εργασίας σας σε επιτρεπτά όρια έντασης, αλλά και ταυτόχρονα σας επιτρέπουν και την επικοινωνία με τους συνεργάτες και το περιβάλλον σας, ενώ μπορούν ακόμα και να απομονώνουν αυτόματα τον πολύ δυνατό ήχο (ψηφιακές)! Προσφέρουν υψηλότερη ηχητική απομόνωση, 30 - 41 decibel, σε αντίθεση με τις αφρώδης ωτοασπίδες που δεν ξεπερνούν τα 19 decibel. 

otomedlogowhite

Κάνιγγος 19 - Αθήνα (Κεντρικό) 106 77
E-mail: info@otomed.gr
Τηλ.: 210 3838151

FOLLOW US
fb icon  ytb

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜH
ΕΩΣ 18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας!

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

footer