ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας: 210-3838151

Slide background

Προστασία Ακοής
για Κυνηγούς/Σκοπευτές

Αγαπάτε το κυνήγι ή τη σκοποβολή σταθερού και πήλινου στόχου;  Εργάζεστε στα σώματα ασφαλείας ή είστε θηροφύλακας ή δασολόγος και η χρήση όπλων είναι μέρος της καθημερινότητάς σας; Aνάλογα με το όπλο, o ήχος του πυροβολισμού από κοντινή απόσταση (ωστική, ηχητική επιβάρυνση έντασης 120-180 decibel) η έκθεση σε ένταση 100 decibel για πάνω από 15 λεπτά τη μέρα, είναι αποδεδειγμένο ότι μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα την ακοή σας. Όσο ισχυρότερος είναι ο ήχος, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότατα βλάβης, με εμφανή συμπτώματα όπως το συνεχές βούισμα, η προσωρινή ή και μόνιμη απώλεια ακοής. 

 

Slide background

Η ανάγκη για προστασία
της ακοής σας είναι απαραίτητη!

Δυστυχώς όταν η ακοή υποστεί βλάβη δεν θεραπεύεται ποτέ! Για αυτό η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση. Αποτελεσματική εξέλιξη στην προστασία από τον ήχο του πυροβολισμού επιτυγχάνεται με τις ψηφιακές ωτοασπίδες (CENS) που μπορούν να μειώνουν αυτόματα την ένταση του πυροβολισμού, ενώ ταυτόχρονα να επιτρέπουν στους ήχους του περιβάλλοντος να φτάνουν στα αυτιά του χρήστη, φυσιολογικά ή με μικρή ενίσχυση. Μάθετε περισσότερα για όλες τις λύσεις που υπάρχουν για εσάς.

otomedlogowhite

Αθήνα (Κεντρικό)
Διεύθυνση: Κάνιγγος 19 - Αθήνα 106 77
E-mail: info@otomed.gr
Τηλ.: 210 3838151 

Άγιος Στέφανος
Διεύθυνση: Χελμού 34
(Έναντι ιατρείων ΙΚΑ Αγίου Στεφάνου) 145 65
E-mail: mpoundou@otomed.gr
Τηλ.: 210 8143172


FOLLOW US
fb icon fb icon   ytb

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜH
12 ΜΗΝΕΣ

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας!

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

footer

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies