ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας: 210-3838151

 

 

 

Προστασία Ακοής
από Νερό, Κρύο & Μολύνσεις

Τα αυτιά σας είναι ευαίσθητα στο νερό, στο κρύο, στη σκόνη ή στις μολύνσεις;

Αν μέσα στον χρόνο έχετε πάνω από τέσσερα επεισόδια εξωτερικής ή μέσης ωτίτιδας και έχετε συχνά: φαγούρα μέσα στο αυτί που εξελίσσεται βαθμιαία σε πόνο, υγρό στο αυτί, ευαισθησία στο άγγιγμα (στον χόνδρο ή στο πτερύγιο), πρήξιμο στο αυτί με εμφάνιση πυρετού ή αίσθηση πίεσης που συνδυάζεται με παροδική μείωση της ακοής, αυτό σίγουρα δείχνει ότι έχετε μεγάλη ευαισθησία και έχετε ανάγκη από διαρκή προστασία, σε διάφορες περιστάσεις που ίσως καν δεν είχατε σκεφτεί.

Οι συνηθέστερες καταστάσεις που μπορεί να σας προκαλέσουν ελαφρές ή βαριές παθήσεις είναι:

  • Ο καιρός. Ο κρύος αέρας και η χαμηλές θερμοκρασίες το χειμώνα και η υγρασία και η αυξημένη θερμοκρασία το καλοκαίρι, βάζουν συχνά σε δοκιμασία τα αυτιά.
  • Ο αέρας και η σκόνη. Αν ζείτε ή εργάζεστε κάπου όπου υπάρχει έντονο καυσαέριο ή η παρουσία σκόνης είναι έντονη, προσέξτε. Η ποιότητα της ατμόσφαιρας και του αέρα επηρεάζει τα αυτιά.
  • Η επαφή με το νερό. Κάθε φορά που κάνετε μπάνιο κι ακόμα περισσότερο αν είστε κολυμβητές, αγαπάτε τα θαλάσσια σπορ και τις βουτιές στις πισίνες ή στην θάλασσα το καλοκαίρι, το νερό μπορεί εύκολα να εισέλθει στο αυτί και να εγκλωβιστεί εκεί, δημιουργώντας πρόβλημα.
  • Κολύμπι σε μολυσμένα νερά. Κολυμπώντας σε πισίνες, θάλασσες, ποτάμια, λίμνες με επίφοβα νερά, κινδυνεύετε να μεταφερθούν στα αυτιά σας μικρόβια ή μύκητες που αν αναπτυχθούν και πολλαπλασιαστούν, μπορεί να δημιουργήσουν μόλυνση στο εξωτερικό τμήμα του αυτιού.

Slide background

Οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες triplus
είναι η πιο αποτελεσματική λύση!

Πώς αντιμετωπίζεται;

Σε αντίθεση με τις ωτοασπίδες σε μορφή πλαστελίνης, οι οποίες δεν προσφέρουν πλήρη προστασία από το νερό ή το κρύο, οι κατά παραγγελία ωτοασπίδες triplus δεν επιτρέπουν στο νερό, στο κρύο ή στην σκόνη να εισέλθει στο εσωτερικό των ακουστικών πόρων, προστατεύοντάς τους έτσι από μικρόβια και άλλες μολύνσεις που μπορεί να προκληθούν από το νερό αλλά και από ψύξεις.

otomedlogowhite

Αθήνα (Κεντρικό)
Διεύθυνση: Κάνιγγος 19 - Αθήνα 106 77
E-mail: info@otomed.gr
Τηλ.: 210 3838151 

Άγιος Στέφανος
Διεύθυνση: Χελμού 34
(Έναντι ιατρείων ΙΚΑ Αγίου Στεφάνου) 145 65
E-mail: mpoundou@otomed.gr
Τηλ.: 210 8143172


FOLLOW US
fb icon fb icon   ytb

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜH
ΕΩΣ 18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας!

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

footer

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies