ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας: 210-3838151

Slide background

Είμαστε ικανοί να δώσουμε λύση
σε οποιαδήποτε περίπτωση!

Τα Κέντρα Ακοής OTOMED είναι το μοναδικό δίκτυο Επιστημονικών Κέντρων Αποκατάστασης Ακοής στην Ελλάδα και ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη.

Στα Κέντρα μας οι ακοοπροθετιστές θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την δυσκολία ακοής με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους. Διαθέτοντας τον πλέον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, στα Κέντρα Ακοής OTOMED, υποστηρίζουμε οτι είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά ότι είμαστε ικανοί να δώσουμε λύση σε οποιαδήποτε περίπτωση.

1963 Ιδρύεται η εταιρία ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ ΔΟΥΡΑΚΟΣ από τον Στυλιανό Δουράκο με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία ακουστικών βαρηκοΐας. Η εταιρία αντιπροσωπεύει μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ακουστικών βαρηκοΐας του κόσμου.

1982 Η εταιρία εγκαινιάζει δύο νέα υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο της Κρήτης.

1983 Η εταιρία αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση της Δανέζικης εταιρίας ακουστικών βαρηκοΐας Oticon

1989 Η Μαργαρίτα Δουράκου, σύζυγος του ιδρυτή πρωτοστατεί στην δημιουργία του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδας και αναλαμβάνει Πρόεδρος του όπου και παραμένει έως το 2004.

1998 Την διεύθυνση της εταιρίας αναλαμβάνει ο Σπυρίδων Δουράκος ο οποίος είναι Ακοολόγος απόφοιτος του UCL (University College London).

1999 Η εταιρία απέκτησε τον διακριτικό τίτλο ''ΚΕΝΤΡΑ ΑΚΟΗΣ OTOMED''

2000 Δημιουργείται το μοναδικό δίκτυο Επιστημονικών Κέντρων Αποκατάστασης Ακοής στην Ελλάδα, με κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

2001 Προστίθεται μια νέα εταιρία με την επωνυμία OTOMED Medical Devices με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία ακουολογικών και λοιπών ιατρικών συσκευών. Σήμερα στον κατάλογο της OTOMED Medical Devices υπάρχουν περισσότερα από 150 διαφορετικά προϊόντα από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες στο χώρο των ακουολογικών συσκευών και νοσοκομειακού εξοπλισμού. Τα προϊόντα αυτά καλύπτουν όλες τις ανάγκες εξοπλισμού ακόμα και εξειδικευμένων κλινικών νοσοκομείων.

2002 Οι δραστηριότητες της OTOMED επεκτείνονται με την δημιουργία μια νέας εταιρίας, της OTOMED Health Care, αντικείμενο της οποίας είναι η εισαγωγή και διακίνηση προϊόντων για την υγιεινή και την προστασία του ακουστικού πόρου και παρελκόμενων προϊόντων για την εξυπηρέτηση των βαρήκοων ατόμων.

2004 Η OTOMED Health Care διαθέτει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις κατά παραγγελία ωτοασπίδες triplus οι οποίες είναι οι μοναδικές επαναχρησιμοποιούμενες ωτοασπίδες ο οποίες κατασκευάζονται σύμφωνα με τα μέτρα του ακουστικού πόρου του κάθε ανθρώπου.

2005 Ο Σπυρίδων Δουράκος εκλέγεται για πρώτη φορά στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλαδας, θέση την οποία κατέχει έως και σήμερα.

2006 Η OTOMED εφαρμόζει κατ΄ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα της μέθοδο αποκατάστασης ακοής “NEW HEARING” η οποία δημιουργήθηκε απο το τμήμα Ακοολογίας του Αμερικανικού Νοσοκομείου John Hopkins.

2009 Ο Σπυρίδων Δουράκος εκλέγεται στη θέση του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Ακοοπροθετιστών (AEA), θέση την οποία κατέχει έως και σήμερα.

2012 Η OTOMED αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση μια από τις κορυφαίες κατασκευάστιες εταιρίες ακουστικών στον κόσμο, της Ελβετικής Bernafon.

2013 Η OTOMED γιαρτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυση της.

otomedlogowhite

Αθήνα (Κεντρικό)
Διεύθυνση: Κάνιγγος 19 - Αθήνα 106 77
E-mail: info@otomed.gr
Τηλ.: 210 3838151 

Άγιος Στέφανος
Διεύθυνση: Χελμού 34
(Έναντι ιατρείων ΙΚΑ Αγίου Στεφάνου) 145 65
E-mail: mpoundou@otomed.gr
Τηλ.: 210 8143172


FOLLOW US
fb icon fb icon   ytb

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜH
ΕΩΣ 18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας!

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

footer

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies