ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας: 210-3838151

Slide background

Θέλω τη ζωή μου πίσω. Μπορώ;

Με την Επιστημονική Μέθοδο“New Hearing”

Ξεκινώντας κάποιος με δυσκολία ακοής να επισκεφθεί ένα «Kατάστημα» Ακουστικών Βαρηκοΐας ίσως να σκέφτεται ότι πάει απλά να αγοράσει ένα ακουστικό βαρηκοΐας, νομίζοντας ότι η αγορά και μόνο αρκεί για να βρει λύση.
Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική...

Αυτό που πραγματικά αναζητά είναι αλλαγή στον τρόπο που βιώνει την ζωή!

Η μέθοδος NEW HEARING δημιουργήθηκε από τη συνεργασία τριών αμερικανικών πανεπιστημίων, αρχικά, για την αντιμετώπιση της βαρηκοΐας σε παιδιά.

Η μεγάλη επιτυχία της οδήγησε στην εφαρμογή τής μεθόδου και στους ενήλικες με τα ίδια αξιοπρόσεχτα αποτελέσματα.

Slide background

επιτυχημένα περιστατικά

μας εξασφαλίζει 97%

Η μέθοδος NEW HEARING

Η μέθοδος αποτελείται από τα εξής στάδια: 

01Τη δημιουργία προσωπικού προφίλ στο οποίο καταγράφονται στοιχεία για την κλινική εικόνα, τις προσωπικές συνήθειες, την επαγγελματική ζωή και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου.

02Την επιλογή και εφαρμογή κατάλληλου τύπου, εντελώς εξειδικευμένων, ακουστικών βαρηκοΐας τα οποία προορίζονται για χρήση με την μέθοδο αυτή.

03Την κατάρτιση προσωπικού προγράμματος αποκατάστασης κατά το οποίο το άτομο θα καταγράφει στοιχεία της καθημερινότητάς του, σύμφωνα με τα οποία θα γίνουν μία σειρά από ενέργειες για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος.

04Πρόγραμμα συνεδριών για ενημέρωση και διενέργεια διορθωτικών κινήσεων. Θα χρειαστούν αρχικά, μία συνεδρία ανά μήνα για τους πρώτους τρείς μήνες και στη συνέχεια μία συνεδρία ανά τρείς με τέσσερις μήνες .

Στα Κέντρα Ακοής OTOMED εφαρμόζεται η μέθοδος με εξειδικευμένα προγράμματα για την αντιμετώπιση των παρακάτω περιπτώσεων:

  • Εκ γενετής βαρηκοΐα
  • Προεφηβική επίκτητη βαρηκοΐα
  • Επίκτητη βαρηκοΐα εφήβων και νέων
  • Βαρηκοΐα ενηλίκων έως 55 ετών
  • Βαρηκοΐα ενηλίκων άνω των 55 ετών

 Σε κάθε πρόγραμμα αποκατάστασης περιλαμβάνεται και πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης συγγενικών ή κοντινών προσώπων.

 Τα βαρήκοα άτομα χρειάζονται βοήθεια για την επιτυχημένη εφαρμογή του προγράμματός τους, γι' αυτό τα Κέντρα Ακοής OTOMED ενημερώνουν και εκπαιδεύουν τον κοντινό τους περίγυρο, με σκοπό να διευκολύνουν την καθημερινότητα και των βαρήκοων αλλά και των ιδίων.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Τα Κέντρα Ακοής OTOMED εγγυώνται την επίτευξη του αποτελέσματος.

Κατά την πρώτη επίσκεψή σας, πριν από την έναρξη του προγράμματος, τα Κέντρα Ακοής OTOMED θα σας ενημερώσουν για το δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή αυτό που μπορεί να επιτευχθεί με βάση τη βαρηκοΐα, την ηλικία και την εν γένει υγεία σας.

Η μέθοδος έχει άμεση επιτυχία στο 90+% των περιπτώσεων, όμως αν δεν έχει επιτευχθεί το δυνατό αποτέλεσμα μετά την πάροδο των τριών πρώτων μηνών, τα Κέντρα Ακοής OTOMED θα αλλάξουν χωρίς κανένα επιπλέον κόστος το προσωπικό πρόγραμμα ή/και τα ακουστικά βαρηκοΐας εξασφαλίζοντάς σας την επιτυχία.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ

otomedlogowhite

Αθήνα (Κεντρικό)
Διεύθυνση: Κάνιγγος 19 - Αθήνα 106 77
E-mail: info@otomed.gr
Τηλ.: 210 3838151 

Άγιος Στέφανος
Διεύθυνση: Χελμού 34
(Έναντι ιατρείων ΙΚΑ Αγίου Στεφάνου) 145 65
E-mail: mpoundou@otomed.gr
Τηλ.: 210 8143172


FOLLOW US
fb icon fb icon   ytb

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜH
ΕΩΣ 18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας!

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

footer

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies