ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας: 210-3838151

Slide background

Τμήμα Αποκατάστασης
και Προστασίας Ακοής

Πολλοί πιστεύουν ότι η δυσκολία ακοής αντιμετωπίζεται “απλά” με την αγορά ενός ακουστικού βοηθήματος. Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική. Αυτό που πραγματικά χρειάζονται όλοι, είναι η αποκατάσταση της ακοής τους με υπεύθυνο και επιστημονικό τρόπο και αλλαγή στον τρόπο που βιώνουν την ζωή. Και αυτό περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από την αγορά ενός ακουστικού -που είναι μόνο ένα μέρος της διαδικασίας αυτής.

Οι παρακάτω υπηρεσίες δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για εσάς

1. Εξυπηρέτηση κατ’ οικον
Για τη διευκόλυνση ανθρώπων με κινητικά προβλήματα που ενδιαφέρονται για εφαρμογή ακουστικού βαρηκοΐας μπορείτε, με ένα τηλεφώνημα στο 210 38 38 151 να κλείσετε ραντεβού με έναν εξειδικευμένο ακοοπροθετιστή ο οποίος θα σας επισκεφτεί στον χώρο σας για να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά και λύσεις για τα θέματα που αφορούν στην βαρηκοΐα γενικότερα και την δική σας περίπτωση ειδικότερα.

2. Δημιουργία προσωπικού προφίλ
Για κάθε περίπτωση υπάρχει και διαφορετική λύση. Για να μάθετε πως εσείς μπορείτε να αποκτήσετε ακοή χωρίς προβλήματα σας ενημερώνουμε με λεπτομέρεια για τη λύση που σας αφορά δημιουργώντας το δικό σας προσωπικό προφίλ βάση του οποίου θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

3. Παρακολούθηση της εξέλιξης της ακοής σας
Ο ακοοπροθετιστής θα παρακολουθεί την εξέλιξη της ακοής σας και αν χρειαστεί θα επέμβει στην ρύθμιση του ακουστικού βαρηκοΐας του για να ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα.

4. Προγραμματισμός/ ρύθμιση ακουστικών βαρηκοΐας
Στην OTOMED μπορούμε να σας ρυθμίσουμε ή να προγραμματίσουμε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας από οποιονδήποτε κατασκευαστή και εταιρία από την οποία μπορεί να είναι αγορασμένα αυτά.

5. Εγγύηση Αποτελέσματος
Τα Κέντρα Ακοής OTOMED είναι το μοναδικό δίκτυο Επιστημoνικών Κέντρων Αποκατάστασης Ακοής στην Ελλάδα που σας δίνει εγγύηση για το αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι άλλο απο την σωστή και απροβλημάτιστη ακοή.

6. Εξυπηρέτηση κατ’ οίκον για service και αναλώσιμα

Slide background

Τμήμα Τεχνικής
Υποστήριξης

1. Service / Εγγύηση όλων των ακουστικών
Τα Κέντρα Ακοής OTOMED προσφέρουν δωρεάν περιοδικό έλεγχο (service) καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής των ακουστικών βαρηκοΐας που προμηθεύει. Επίσης σας παρέχει για όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΩΝ.

2. Τεχνικός έλεγχος / επισκευή ακουστικών βαρηκοΐας όλων των εταιρειών
Το τεχνικό τμήμα του δικτύου OTOMED αναλαμβάνει τον τεχνικό έλεγχο και την επισκευή ακουστικών βαρηκοΐας από οποιονδήποτε κατασκευαστή και εταιρία από την οποία μπορεί να το έχετε προμηθευτεί.

3. 3D laser printing   

Στο πιστοποιημένο, από τον ΕΟΦ και την Bernafon, Τεχνικό μας Τμήμα σχεδιάζουμε και παράγουμε εκμαγεία, ενδωτιαία και ωτοασπίδες με 3D laser εκτυπωτή προσφέροντας την κορυφαία ποιότητα και πιστότητα στις κατασκευές μας.

otomedlogowhite

Αθήνα (Κεντρικό)
Διεύθυνση: Κάνιγγος 19 - Αθήνα 106 77
E-mail: info@otomed.gr
Τηλ.: 210 3838151 

Άγιος Στέφανος
Διεύθυνση: Χελμού 34
(Έναντι ιατρείων ΙΚΑ Αγίου Στεφάνου) 145 65
E-mail: mpoundou@otomed.gr
Τηλ.: 210 8143172


FOLLOW US
fb icon fb icon   ytb

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜH
12 ΜΗΝΕΣ

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας!

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

footer

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies