ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας: 210-3838151

 

 

 

Προστασία Ακοής
από Μπουκωμένα Αυτιά

Νιώθετε τα αυτιά σας “μπουκωμένα” συχνά;

Ασχέτως αν η αίσθηση αυτή μπορεί να συνοδεύεται ή όχι από πόνο και εμβοές - βουητά ή αν συνδυάζονται με μείωση της ακοής, αυτό το αίσθημα πληρότητας & πίεσης στα αυτιά μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες.

Οι συνηθέστερες καταστάσεις που το δημιουργούν είναι:

  • Μια ωτίτιδα ή λοίμωξη του αναπνευστικού. Αυτή μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία της ευσταχιανής σάλπιγγας -του μικρού σωλήνα που συνδέει την μύτη με το αυτί – ή να δημιουργήσει υγρό στο μέσο αυτί, πίσω από το τύμπανο και να βουλώσει τα αυτιά.
  • Η επαφή με το νερό. Κάθε φορά που κάνετε μπάνιο κι ακόμα περισσότερο αν είστε κολυμβητές, αγαπάτε τα θαλάσσια σπορ (σκι, windsurfing, καταδύσεις) και τις βουτιές στις πισίνες ή στην θάλασσα το καλοκαίρι, το νερό μπορεί εύκολα να εισέλθει στο αυτί, να συσσωρευτεί στο εσωτερικό του κανάλι ή να εγκλωβιστεί στη συσσωρευμένη κυψελίδα διογκώνοντάς τη.
  • Η διαφορά υψόμετρου, διαφορετικού από αυτού που έχουνε συνηθίσει τα αυτιά σας ή οι απότομες μεταβολές ατμοσφαιρικής πίεσης. Κάθε φορά που ταξιδεύετε σε μέρη που βρίσκονται αρκετά μίλια ή μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας ή ταξιδεύετε με αεροπλάνο -κυρίως κατά την διάρκεια της προσγείωσης και απογείωσης- πιθανά να αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει κι όταν κάνετε σπορ όπως οι καταδύσεις, sky diving, bungee jumping.

Slide background

Πώς αντιμετωπίζεται;

Το Ν300 της Enttex μπορεί να ανακουφίσει την δυσφορία των “μπουκωμένων” αυτιών λόγω ωτίτιδας καθώς επίσης και από πιο απλές αιτίες όπως οι πτήσεις με αεροπλάνο, οι καταδύσεις και η αλλαγή υψόμετρου. Απλά τοποθετώντας το άκρο του σωληνίσκου του Ν300 μέσα στο αυτί σας και πατώντας το διάφραγμα, το Ν300 δημιουργεί μια ελεγχόμενη ελαφρά αρνητική πίεση για να βοηθήσει με την εξίσωση της πίεσης. Το Ν300 μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το πρώτο σημάδι δυσφορίας και για όσες φορές χρειαστεί.

otomedlogowhite

Αθήνα (Κεντρικό)
Διεύθυνση: Κάνιγγος 19 - Αθήνα 106 77
E-mail: info@otomed.gr
Τηλ.: 210 3838151 

Άγιος Στέφανος
Διεύθυνση: Χελμού 34
(Έναντι ιατρείων ΙΚΑ Αγίου Στεφάνου) 145 65
E-mail: mpoundou@otomed.gr
Τηλ.: 210 8143172


FOLLOW US
fb icon fb icon   ytb

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜH
ΕΩΣ 18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας!

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

footer

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies